tiistai 21. marraskuuta 2017

TESTISSÄ: THE COCONUT COLLABORATIVE MUSTIKKA

Rakastan kookoksen tuoksua ja makua. Tykkään käyttää kookoksen tuoksuista suihkusaippuaa ja hajuvettä, syödä kookosmaidossa haudutettuja ruokia sekä nauttia kookosjäätelöä unohtamatta kookossuklaata. Kookosvesistä en ole yleensä pitänyt.

Nyt päätin testata Citymarketista löytämääni kookosmaitovalmistetta "jogurttia". Makuja oli tarjolla kaksi eri vaihtoehtoa: natural ja mustikka. Yhden annospurkin koko oli 120g. Hinta on unohtunut ja kuittikin on hukassa.



Tuotteen sisältö:

Ainesosat: Kookosmaito (61%), kookosvesi (20%), mustikkasose (15%) (mustikka (50%), omenamehutiiviste, vesi, maissitärkkelys, väri (porkkanatiiviste), sitruunamehutiiviste, luontainen aromi), tapiokatärkkelys, perunatärkkelys, stabilointiaine (pektiini), maidottomat
hapatteet (S. thermophilus + L. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis)

Tuote säilytettävä: +2-+6 °C. Säilyy avattuna 3 päivää.

Ravintosisältö 100 g keskimäärin: Energiaa 528kJ/126kcal, Rasvaa 8,8g, josta tyydyttyneitä 7,7g, Hiilihydraatteja 10,1g, josta sokereita 8,6g, Proteiinia 1,5g, Suolaa 0,08g.

Oma kokemus tuotteesta:

+ Kermainen maku ja koostumus, jogurttimainen.
+ Kookoksen maku herkullinen ja selkeä. Erittäin maukas.
+ Pieni kirpeys raikasti kermaista makua.
+ Sopiva annoskoko. Enempää ei kerralla olisi maistunutkaan.
+ Maidoton.
+ Sopivasti mustikkahilloa, joka ei ollut liian makeaa.

- Suppea makuvalikoima paikallisessa Citymarketissa. Googlettamalla löysi muita makuvaihtoehtoja, kuten mansikka, mango-passion, vanilja, suklaa ja sitruuna.

-> Sopii hyvin herkuksi tai välipalaksi. Suosittelen kokeilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti