torstai 24. elokuuta 2017

TESTISSÄ: SAARE KAAKAO RAHKAPATUKKA

Prisman jogurtti- ja rahkahyllystä bongasin itselleni täysin uuden tuttavuuden, rahkapatukan. En ollut ennen kuulut puhuttavan tai saatikka nähnyt rahkapatukoita. Prismassa Saare Rahkapatukoita oli tarjolla kahta eri makua: kaakao ja vanilja. Hintaa 40 g patukalla oli noin 0,40 euroa. Tuote on Virolaisesta tehtaasta, Saaremaalta.


Tuotteen sisältö:

Ainesosat: rahka 53% (kerma, rasvaton maito, kirnupiimä, hapate, juoksute), kaakaokuorrute 19% (sokeri, kovetettu kasvirasva(palmu), kasvirasva(palmu), kaakaojauhe, kaakaomassa, herajauhe, emulgointiaine lesitiini(rapsi)), sokeri, maitoproteiini, kaakaojauhe 1,6%; aromi vanilliini.

Tuote säilytettävä: ⁺2° C - ⁺6° C.

Ravintosisältö 100 g keskimäärin: energia 1379 kJ/330 kcal, rasvat 19,9 g, josta tyydyttyneet rasvahapot 13,5 g; hiilihydraatit 27 g, josta sokerit 26,8 g, proteiinit 10,8 g, suola 0,10 g.

Oma kokemus rahkapatukasta:

+ "Kuin jäätelöä söisi"
+ Ei liian makea tai imelä. Sopiva makeus!
+ Edullinen.
+ Aivan uudenlainen tuote markkinoilla.
+ Herkullinen maku ja suussa sulava koostumus.
+ Ihanan suklainen, mutta kuitenkin raikkaan oloinen.

- Jääkaappisäilytys hankaloittaa välipalana mukana kuljettamista. On käytännössä mahdotonta.
- Liian pieni koko. Voisi olla puolet suurempi.
- Ei laktoositon tai vähälaktoosinen.

1 kommentti:

  1. Mä kyllä tykästyin noihin rahkapatukoihin. Oon syönyt päiväksi laukkuun unohtuneen patukan ja hengissä oon. Ehkä se koostumus oli hiukka löllömpi kun se oli ollut huoneen lämmössä. Ja tuo patukan koko on kyllä harmittavan pieni, pitää ostaa aina se kaksi tai kolme ��
    -Sanna S-

    VastaaPoista